Tisdag

Ikväll är det träning. Har missat två stycken nu och kommer missa två till nu till helgen. Var i Linköping och hälsade på syster i helgen som var. Mycket roligt. The Hives, IKEA och shopping blev helgens aktiviteter. Lite för mycket shopping för mitt eget bästa skulle jag väl kunna säga men vad gör det. Det är ju så roligt. Lite nya toppar och en del fina underkläder från Björn Borgs nya kollektion.






















Som sagt är det träning ikväll och vi ska gå igenom det vi ska visa upp på våruppvisningen den 19 april. Börjar bli ganska stressigt känner jag. Minisarna kan inte riktigt sitt så jag hoppas den träningen går riktigt bra idag. Annars vet jag inte riktigt. Men jag kan i och för sig ta bort lite från deras program. Det skadar inte.










Visst är det duktiga mina små tjejer!!!

Most Valuable Performance

Helt sjukt! Vi vann allt!!! Jag är sååå stolt och glad och börjar nästan gråta bara jag tänker på gårdagen. Om jag får svära lite - känns så jävla bra idag!!!



Miniminiorerna fick självklart guldmedaljer eftersom de tävlade i en klass där alla vinner =) Lyckan var fullständig i det glada gänget.
Louise gjorde sitt individuella program bättre än någonsin och fick även hon en fin guldmedalj.
I group stunt var vi två lag och det var ganska hårt. Men efter ett toppenframträdande så tog vi hem guldet även där. Sen var det junior B kvar. Sofi var övetygad om att det var klart medan jag inte ville hoppas på nåt. Även om jag tyckte att tjejerna hade gjort superbra. När guldet sedan gick till oss även här var dagen fulländad.
Efter resterande klasser återstod ett pris - Most Valuable Performance. Ett pris som vi tog hem förra året. Jag sa till tjejerna att inte hoppas, kanske mest för att jag själv skulle sluta hoppas. När motiveringen lästes upp tror jag mitt hjärta slog dubbelslag och när vårt namn lästes upp som vinnare kom tårarna. Vi gjorde det igen! Helt farntastiskt!
Love you girls - Sparks rock!

/E 

Nervvrak eller?!

Alltså jag trodde inte att så många olika tankar kunde snurra i huvet samtidigt. Eller att man kunde drömma så mycket om samma sak. Imorn bär det alltså av till Uppsala för DM i cheerleading. genrepet igår gick bra, lite grejer som inte var perfekt men det mesta såg bra ut. Jag hoppas att det sitter som en smäck imorn.
Det har inte blivit speciellt mycket vettigt gjort på jobbte idag, jobbmässigt alltså. Cheermässigt har det blivit en massa gjort. Listor och kontroller samt ett mail till Annelie. Ikväll ska jag gå igenom alla dräkter så att ingen missat nåt igår när vi hade dem. Det var ju en som glömde sin kjol i omklädningsrummet så det är nog bäst att det blir en genomgång. Usch vilket kontrollbehov jag har i såna här situationer. Men det kanske är bra. Ska även bränna ut två skivor till så vi har extra utifall det skulle strula med det! Då dör jag om det inte skulle funka!

Nej nu ska jag äta lunch och prata om annat än cheer med mina kära kollegor!

//E

Trött

Usch känns som att jag fick värsta blodsockerfallet nu. Blev supertrött på en seknud. Sjukt dålig luft på kontoret gör kanske sitt också. Men det blir ju så kallt när man öppnar, och sen blåser det in en massa skräp på skrivbordet. Äh måste nog öppna på lunchen så jag kan andas när jag kommer tillbaka.
Idag fick jag fart på killarna på nya monteringen i alla fall. Svetsare och elkillar kom ut och det sattes igång att komma på hur det ville ha det med verktyg och sånt. Äntligen, ska det vara så svårt att ta egna initiativ. Fattar faktiskt inte. Sen försökte jag få dem att förstå att det var bäst om alla jobbade lika och de verkade inte helt negativa till det. Jag sa även att det är bar om de skriver instruktionen själva med hjälp av mig så att det blir som de gör och inte som nån annan okunnig (jag) bestämmer. Det verkade de vara med på så det får jag ta tag i nästa vecka när de har nåt att montera.

Nu är det två dagar kvar till tävlingen. Jag har nog drömt om det varje natt. Börjar bli sjukt nervös för typ allt. Har drömt att det mesta går fel. Men det kanske är ett bra tecken. Då kanske det går superbra =)

Ni kommer bli uppdaterade på resultatet, var så säkra! Jag hoppas att jag ska kunna berätta att det blev guld, guld, guld. Men vi får se på lördag!

/E  


En dag som alla andra

En ny dag på jobbet är på väg att ta slut. Idag har jag mest ägnat mig åt att formulera ett långt mail med all info om lördagen. Nu borde ingen kunna missa nåt. Känns skönt att ha fått iväg det. Idag ska jag hämta banderollen och köpa rosetter samt en pärm för viktiga papper som jag måste ha med mig på lördag. Jag har även hunnit kolla upp att allt är okej med efteranmälan på Louise och det var kirrat. Skönt då kan jag släppa det. Mycket med det här att hålla reda på. Det snurrar riktigt i huvet på kvällarna när jag ska sova. Hoppas det snurrar mindre ikväll nu när jag fått ut all info.

Så mycket jobb har jag inte hunnit med tyvärr... Ändrat i en instruktion, informerat berörda montörer och infört en ändringsförteckning i befintliga instruktioner. Har även sett till att det finns två produktionsanpassade drev att skicka senare i veckan. Kanske var en del i alla fall. Måste hinna läsa igenom 150 slides också till på onsdag så ikväll får träningen stå tillbaka för lite pluggande. Känns sådär men jag dör väl inte av att inte träna. Får gå dit på onsdag och fredag, om jag känner för det. Fredag är ju annars en ganska skön slappardag. Men det kan nog vara bra att besöka det där gymmet då...

Nu ska jag kolla in Twisters på youtube och se hur de var igår.

See ya!

Konsertsommar - woho!!!

Alltså det här är helt sick!!! Bruce Springsteen, U2, Madonna och Coldplay! Samma sommar! Helt sick alltså. Så himla nöjd att jag fick till U2. Har kämpat i 2.5 timmar nu för att komma fram både på telefon och internet. Det gick till slut och den 1 augusti bär det av till Göteborg och Ullevi. Så himla roligt. Värsta konsertsommaren. Nu är det bara Kent som fattas, hihi!
Snart är det The Hives i Norrköping med syster-yster också. Det ska bli grymt roligt. Hoppas det blir som på Cirkus, nära och intimt. Då är de som bäst!

Aah shit vad nöjd jag är!!!

Nu ska jag kanske jobba lite... har bara funderat på det här hela förmiddan =)

Puss

Snart lunch

Nu är klockan snart 12 och då kommer dagens höjdpunkt - lunchen. Enda tiden det är helt legalt att bara snacka skit och slappa. Annars måste man ju göra det lite fint så inte så många märker att man till exempel kollar in konkurrenterna på youtube eller planerar inför våruppvisningen, hihi. 
Just nu håller jag på med en instruktion och jag kommer ingenvart. Har ringt olika personer flera gånger och frågat om det verkligen är så att den brickan ska sitta så eller ska det där lagret vara uppåt eller nedåt. Puh, vad segt det går. Sprängskissen jag har verkar inte riktigt vara up to date med alla artiklar som ska ingå. Vilket jobb man har. Tillför det här värde till mig som person egentligen??!! Ja det kan man verkligen fråga sig. Jag gör det nästan varje dag. Läste i tidningen om några killar som öppnat en egen butik i Örebro för nån vecka sen. Så himla roligt och coolt. Jag skulle verkligen också vilja göra nåt eget. Men till det behövs ett visst sparkapital som jag tyvärr inte har. Samma sak med drömmen om att designa kläder. Hur ska man hinna/orka med det när man sitter här hela dagarna och slösar sin tid på tråkigheter. Nej usch vad negativ jag blev nu. Inte bra! Men ibland känns det bara så trist att sitta här med alla som tjatar om samma saker och aldrig pratar om annat än järnbitar. Men nu ska jag införa en ändringsförteckning i alla instruktioner så att det blir tyst på den punkten i alla fall. Att det skulle vara så hemskt att inte ha en sådan. Ja ja nu ska jag införa det i alla fall.
Nej man skulle kanske valt en annan bana när man tänker efter. Är det verkligen det här jag ska jobba med resten av livet. Skulle kanske rita på nåt coolt i helgen. En klänning kanske =) Man blir ju så inspirerad av Gossip girl och The Hills också. För det första har de hur snygga outfits som helst och sen gör de precis det jag vill göra. Jobbar med mode och design! Måste kanske skola om mig. Ska jobba här ett tag och spara pengar och sen får det bli nåt annat. Verkligheten kanske kommer ikapp mig också och säger att det är en sår branch mode, men det tar vi då =)

Hörs!

Snart dax... pirr, pirr...

Hade träning igår, som vanligt alltså på tisdagar. Börjar helt plötsligt känna mig ganska lugn inför DM. De små har lyckats blivit riktigt tajmade och skarpa. Deras söta leenden kommer smälta även de argaste domarna. Jag tror jag har gjort ett ganska bra jobb med dem om jag ska vara ärlig. Känner mig lite stolt måste jag säga. Har upptäckt att de faktiskt inte mår så dåligt av att jag ställer krav och att vi inte alltid leker en massa. Vi byggde även igår och det gick jättebra. Nu kan flera stå helt själva på libb och baserna börjar fatta hur de ska göra. Igår hade vi visserligen bakpersoner från juniorerna men vad sjutton. Det viktigaste var att alla fick prova på och känna hur det kändes med ett svårare bygg.
Juniorerna har också blivit så mycket bättre på bara de senaste träningarna. Man kommer ganska långt med tjat, uppenbarligen. Det kommer nog kunna gå riktigt bra. Bara allt sitter nu!

På lördag är det DM stockholm. Ska dit med Jenny och heja på Twisters senior A-lag. Lycka till tjejer, jag ska hålla tummarna allt vad jag orkar! 

Nu ska jag ivåg till Hasses reklam och kolla in vår banderoll =)

Ha en toppendag! 

Måndag

Så var det måndag igen och en ny vecka har precis börjat. Precis som vanligt så känner jag inte för att jag nu ska spendera ca 40 timmar på jobbet - igen. Men det verkar vara så livet är när man är vuxen. Jag har egentligen grymt mycket att göra men eftersom alla andra inte har ett endaste dugg att göra så dras jag med i deras långsamma, mer avslappnade tempo. Så var det med den självdisciplinen, haha!

Helgen var väldigt händelserik för att tillhöra mig. Jag började i fredags med att städa hela lägenheten. Jag putsade och gnodde tills den riktigt blänkte. Kvällen innehöll även tvättning och handling. Strax inna 20 kunde jag äntligen slå mig ner i soffan framför Så ska det låta. Ett program som i fredags bjöd på kanske sveriges absolut snyggaste man, Martin Stenmarck. Efter det Skavlan och sen var det tunga ögonlock. Höll mig ändå vaken till bortåt 23 då jag kröp till kojs, mycket nöjd med dagens insats.
Lördag bjöd på resa till Västerås där det inhandlades diverse saker bland annat resväska med matchande necessär, två par skor och lite pynt på IKEA. Det blev också en fika på Systrarna Eriksson.
Tvättning av fönster i tv-rummet samt byte av gardiner stod också på programmet och utfördes efter hemkomst från storstan. Sen lagade jag tacos innan det var dags att börja göra sig iordning och gå iväg till Annika. Andra chansen, vin, ost & kex och en massa skratt blev det. Sen blev det en stund på Bishop och mer vin. Lite för mycket för mitt eget bästa kan jag säga. Kände mig inte pigg igår när jag vaknade. Inte fick jag ägna dagen åt att ligga i soffan heller. Träning hela dagen så inte förrän 19.30 fick jag dö framför tvn. Att man aldrig lär sig!

Nu är det snart lunch och halva dagen har gått. Ikväll ska jag till gymmet och köra hårt. Kan behövas efter min inte så nyttiga helg.

Ha en bra dag!

Long time no seen

Ja det är ingen risk att jag ska bli med på listan för mest aktiva blogg inte. Ingen höjdare på det här med uppdateringar. Men det finns ju så mycket annat man måste hinna med när man kommer hem. VIlken tur att man numera kommer in även här på jobbet. Då kan man ju utnyttja lite av den tiden till skrivande.

Var inne på två grymma sidor igår med massa grymma outfits, forever21 och asos. Det finns så himla mycket fint jag vill ha där. Synd bara att jag inte föddes med silversked i munnen... Men jag får väl handla lite bara =) Fanns flera fina klänningar som jag kan tänka mig. Har fått en förkärlek för just klänningar. Det är så fint. Sen när våren snart är här blir man extra sugen på fina outfits att fylla garderoben med. Tur att jag rensade ut lite så att det kan fyllas med nytt. Tyvärr blev det inte någon enorm plats över till det nya. Fortfarande ganska mycket som jag tror att jag en dag kommer "behöva".  Vilket säkert inte stämmer så jag kommer troligtvis ge bort det senare i sommar. Jag kan inte ha arton träningströjor exempelvis. Så ofta tränar jag inte... hihi!

Apropå träning så har min satsning på Beach2009 startat. Den började i måndags med grym fokusering på att se så snygg ut som möjligt i bikinin i sommar. Hm, vi får se hur det går. Jag ska i alla fall göra ett helhjärtat försök att hålla en bra träningsnivå så jag inte slappar till. Just nu väntar jag bara på att snön ska smälta, att det ska sopa och att det ska vara fint väder - då bär det av ut på rullisarna. Ett mycket bra träningsredskap!

Nu är det snart helg och storstädning väntar när jag kommer hem idag. Jag har tyvärr låtit min stackars lägenhet förfalla under de senaste veckorna och dammtussarna har tagit över mitt hem. Det blir även tvättning av fönster och gardinbyte i tv-rummet. Sen blir det IKEA imorn och inhandling av diverse nytt pynt för att liva upp det hela lite till. Lite ljus i vårfärger och kanske en ny dörrmatta.

Nej tillbaka till verkligheten och arbetet!

/E

RSS 2.0