Hur får man tiden att räcka till

Det borde finnas fler timmar på dygnet. Jag fattar inte hur jag ska hinna allt som jag måste hinna. Tvätta, handla, vattna blommor, ha rent och fint hemma, göra cheerprogram, träna, jobba... Det håller verkligen på att gå över styr känns det som. Helt galet vad man ska hinna med som vuxen. Det måste vara bättre att vara barn. Eller pensionär kanske. Jag hinner inte ens skriva här. Men det kanske inte heller är prio.

Sjukt roligt ska det bli att tävla i mars. Tjejerna är så himla duktiga och allt ser så bra ut. Skönt att de blivit lite äldre så att de fattar snabbt. I alla fall de flesta. Roligt ska det bli att se hur det går för oss i alla fall.

I helgen blir det förhoppningsvis lite skidåkning också. Säfsen är det hetaste namnet just nu. Får se var de vill åka. Känner lite panik över Tjejvasan just nu med tanke på att jag borde träna ganska mycket mer än jag gör. Ska ut med löparskorna ikväll men en gång lär inte göra så stor skillnad. Jag måste få in en rutin nu!!!

Snart hemgång =)

/E

Mixa musik kan vara knäckande

Räkning hit och effekter dit. Sen när man kommer till träning så har ingen jävel övat hemma så man får stå och tjata om samma saker om och om igen. Tröttsamt måste jag säga! Men så är väl livet som tränare. Det går upp och ner, ibland vill man bara gråta för att de är så fantastiska och ibland gråta för att de inte fattar nåt. Mycket gråt kan det bli märker jag.

Makaroner och falukorv, tvättstuga, besök av mamma och Sixten. Min onsdagskväll 21 januari 2009! Inte så tokigt!

Jag har hunnit lämna shortsen på tryck också. Det hängde över mig lite att jag aldrig fick iväg de där och tjejerna har frågat ett antal gånger. Men nu är det iväg och snart tillbaka. Tror de blir mycket fina! Tyvärr ingen uppvisning nästa vecka där vi hade kunnat haft dem men men. På träning blir bra det med =)

I helgen blir det besök i Tumba. Trevligt. Cheerfylld helg med träning 4h i Nacka med Jennys lag och sen träning på söndag med Sparks. Sen kommer det nog bli en hel del cheersnack även utanför den här tiden. Åh det ska bli så roligt! Men det kan aldrig bli tråkigt när man spenderar en helg med Jenny-Penny =)

Nu väntar lite makaroner och korv. Ja det är ju mat det med!!!

/E

Trötta ögon

Fredagkväll och På spåret väntar. Kanske lite Let's dance men troligtvis inte så mycket annat. Är grymt trött så risken finns att ögonlocken börjar falla så fort jag slår mig ner i soffan. Men imorn får jag sova och det är ingen väckarklocka i sikte. Skönt! En stor anledning till min trötthet tror jag beror på att cheeren satt igång. Tisdag och torsdag var jag som en klubbad säl redan innan 9!

Imorn kan det bli skidåkning om temperaturen tillåter. Inte om det är för kallt. Då får det bli annan pulshöjande aktivitet! Var på core igår och det var toppen. Lite stel idag men det är väl inte mer än rätt efter det där passet. Men jag tycker vi klarade oss bra =)

Imorn måste jag ta hand om mina stackars blommor. Annars dör väl även de mest lättskötta snart. Jag är ingen höjdare på att komma ihåg att dessa små liv behöver lite omvårdnad ibland. Tur att de verkar tåliga!

Ska jag klippa lugg???

/E

det går en vind över vindens ängar

Vinden viner runt knuten så jag tror nästan att mitt lilla hus ska flyga ända till Nangiala. Men det vore kanske inte så dumt att få leva i sagornas värld för en stund. Där är det de goda mot de onda och de goda segrar alltid. Vilken fröjd att inte behöva oroa sig bara man var på de godas sida. Sen skulle man få ha en fin häst också, för det har de alltid i sagor. Då skulle jag ha Miramis, han är ju den vackraste hästen landet. Just det - Landet i fjärran. Vad händer egentligen med Mio där han sitter med sitt äpple i parken? Något att fundera på. Säkert lika många svar och funderingar som det finns människor som läst boken.

Jobbet känns tungt just nu. Får inget gjort, jag bara sitter där. Har ingen lust!
Ett litet hotell i södra Frankrike, med ett eget lite bageri i bottenplan. Några enstaka rum, mysigt inredda för att gästerna ska få den där hemtrevliga känslan. En av mina stora drömmar. Kanske en dag!

145 av 180 varslade metallare får gå hem. Frågan är hur många tjänstemän det blir. Är man i riskzonen? Ska man kolla upp lediga jobb i Nice redan nu!

Ha en bra kväll!

/E

Spa

En trevlig eftermiddag i fredags spenderades på Färna Spa med mormor och mamma. Tre generationer. Bubbelpool, bastu, simning och afternoon tea. Kan det bli bättre! Mormor var mycket nöjd med sin dag!

Idag blir det Hallsta och skidor. Hoppas spåren är bra och vallan bättre än igår!

/E


Fram med laggen!

Snart är det dags! Säsongens första tur på skidorna. Spåren ligger fina ute på Korslöt så till helgen vankas det åkning. Måste verkligen gå in i hård träning nu inför Tjejvasan så att resultatet inte blir en flopp. Har varit pinsamt lat under denna ledighet men nu börjar jobbet och vardagen igen och då måste det blir en rejäl förändring på den fronten!

Musiken till Mini-miniorerna är snart klar. Vilken lycka! Att det ska vara så svårt att sätta sig och bara börja. Men men, nu börjar det likna nåt och med lite effekter kommer det snart vara finfint. Kanske inte deras musiksmak men jag kände att det skulle bli alldeles för gulligt med bara Amy Diamond och Darin. Så det fick bli ingetdera, haha! Nu ska de lära sig allt också och med tanke på att de helst vill ägna all tid till att leka kommer det gå sådär. Men nu blir det hårdkörning fram till DM då det är premiär för de små liven. Första gången på tävlingsmattan. Jag kommer vara stolt!

Nästa vecka sätter det igång. Sparks - nu kör vi järnet!

RSS 2.0