Roligt med cheerleading!

Idag har vi tränat med Goshenites. Riktigt skoj och flera av våra tjejer byggde med seniorerna från Kolsva. Lite skillnad på deras toppar och våra små tunna 12-åringar. Men det var skoj och de gjorde lite coola grejer. Snart måste vi ses igen och göra ännu mer coola bygg och pyramider!

Fin bild på Lucila som gör hands med några från Goshenites. Så duktig!





Skidåkning

12 km på skidor igår. Kändes grymt bra. Föret var kanon och formen börjar sätta sig. Snart dags för årets lopp, tjejvasan 21 februari. Ska bli riktigt roligt!

Börjar även närma sig DM 21 mars. Känns lite mer panik där med tanke på att jag måste ha gjort en dans relativt snart som ska läras ut. Shit, börjar bli ganska stressad. Plus att man får hem ett gäng licenskort som inte stämmer som jag måste reda i imorn. Puh! Kan inget gå av sig självt!

På fredag ska jag till frissan. Lugg och färgning står på programmet och jag tror det kommer bli grymt. I alla fall roligt att byat lite frisyr. Har inte haft lugg på ett tag så det blir lite skillnad. Visst det är fint med hollywood-hår, lång lugg och stora lockar. Men face it - skandinaviskt hår funkar inte. Mitt ligger platt och slickat längs med kinderna om jag inte fönar tills håret nästan går av. Vem hinner locka håret på morgonen inna jobbet? SKulle gärna vilja men tiden är ju inte oändlig tyvärr. Nån dag ska jag offra lite tid på att göra mig riktigt sweet. Kanske imorn... hm... jo kanske det! Lovar inget!

Nu ska jag måla naglarna =)

/E

RSS 2.0